Loading...

Implants

Pioners en investigació i adaptant-nos a cada cas.
Home / Implants

Implants

Els implants dentals es posen per substituir l’arrel que li falta a la dent i poder col·locar una dent artificial sense que es noti. Aquests estan fabricats amb materials biocompatibles amb el cos i no et produiran cap mena de rebuig.

A clíniques Ribet treballem amb les millors marques d’implants dentals , en concret l’empresa BTI, puntera en investigació i desenvolupament  en el món de la implantologia. BTI ofereix una màxima qualitat en el material i la superfície del titani a la vegada que una gran versatilitat de mides per a

assegurar-te la possibilitat de poder-te posar implants encara que tinguis poc os.

http://bti-biotechnologyinstitute.com/dental/implants/

REGENERACIÓ ÒSSIA

En algunes ocasions, si tens molt poc os, la geniva molt fràgil o fa molt temps que et falten dents,  per poder-te posar implants o per garantir el seu resultat a llarg termini, cal utilitzar tècniques de regeneració òssia o de geniva .

Actualment la majoria dels casos els podem resoldre amb tècniques quirúrgiques molt poc invasives , gràcies als biomaterials que ens ofereix la casa OSTEÒGENOS , empresa de referència en la investigació i producció d’aquests materials que, des del seu departament de formació,  ens ofereix tot el seu suport en forma de seminaris i cursos d’actualització.

http://www.osteogenos.com

ESPECIALITATS

IMPLANTS

DENTS
EL MATEIX DIA

ORTODÒNCIA

PRÒTESIS
DENTALS

ESTÈTICA

ODONTOLOGIA
CONSERVADORA
I PREVENTIVA

PERIODÒNCIA

ODONTOPEDIATRIA

AVÍS LEGAL
BY BRAIN UP GRUP